Semmi kul!

2011.06.12. 16:05

Sziasztok!

Na jo sok ido eltelt megint. Eleg sok minden tortent velem mostanaban ugyhogy megprobalok mindent osszegyulyteni. Eloszor is nemtudom irtam-e mar a pincerem Santoosh hazament, bekaptam egy gyereket aki Ilyen "kisfonok" Senior Waiter volt es visszafokoztak. Letettek a Brittaniaba. (Eleg nagy visszaeses...) Navneet- nek hivjak, egy Indai rakas szerencsetlenseg. Minden este szenvedek vele. Mondjuk mar igazabol nem erdekel annyira a dolog, mert ezt az egy honapot valahogy kihuzom. Persze ha minden igy marad. Csereltem Stationt is egy parszor. Beteg is voltam egy par napig. Nagyon magas lazam volt, nem igazan tudtak, hogy miert, mostmar talan nem is erdekes. Voltunk egy parszor New Yorkban meg Southamptonban, de nem tudtam sehol kimenni. Most uton vagyunk megint Sotonba. Utana megyunk Norvegiaba. Majd vissza megint es juli 4.-en mint mindig Boston. Na azt mar varom nagyon. A fuggetlenseg napjan Amerikaban adomentes nap van ilyenkor (vagy csak Bostonban?!). Na akkor akarok majd offos lenni. Remelem osszejon a dolog.

Feltettek megint az emeletre a kedvenc stationomre. Imadom azt a helyet, el van dugva, csendes, laza, lehet enni is, en csak ugy hivom Buffet station :). Kiraly! Szoval minden ok!

Varom mar nagyon hogy menjek haza. Esti sutogetesek, stb. ...

Na legyetek jok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://fepe.blog.hu/api/trackback/id/tr802977876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása