Ausztralia!

2011.02.17. 16:07

 

Sziasztok!

Na mar jo reg nem irtam... Megint... Igazabol semmi kulonos nem tortent velunk. Hat napot voltunk oceanon es tenyleg semmi nem tortent. A legfobb esemeny egy darts verseny volt ahol elvertek mint kocsis a lovat... Ma megerkeztunk Fremantle-be Australiaba. Egy ujabb foldresz amire kitettem a labam. Nagyon szep hely, Kb 3 orat toltottem kint, hat hihetetlen hely. Nem veletlen, hogy itt a legboldogabbak az emberek. Minden tiszta es gyonyoru. Ebben a par napban tokre ki tudtam magam pihenni, ugyhogy a kedvem is rossz. Szoval meg mindig minden OK! Ma kiszallt egy par vendegem, a maradek majd Sydneyben. Az egyik asztalnal egy no mar a masodik napon puszival koszontott minket merthogy mi milyen aranyosak meg jofejek vagyunk ("Mindig elkap a hanyinger az ilyen kitarulkozo idegenektol!"). Korbe akart minket vinni a varosban megmutatni mindent meg ilyenek. Az utolso napon adott egy nevjegykartyat, cimmel telefonszammal, e-mail cimmel, hogyha esetleg arra jarunk vagy gondolkozunk, hogy kikoltozunk akkor keressuk fel. Hat rendes gesztus, penzt persze semmit nem adott... Pedig rendesen szivatott minket az az asztal neha. Nah mind1. Valamire jo lesz meg:) Baromira tetszik minden meg mindig, sokkal jobb igy, hogy mindig ujabb helyeken kotunk ki. Az egyetlen gond, hogy baromi sok penzt szorok el mindenhol, na jo ez nem is akkora problema mert legalabb elvezem, meg azert igy is terveztem a dolgot... Ma vegre sikerult telefonalnom is, jo volt beszelni a csaladommal egy kicsit. Koszonom hogy ennyien olvastok, rengeteg levelet kapok, kepek az Arckonyv.com-on :) Ja a Lenyeget majdnem kihagytam, most emlekeztetett az egyik baratom. Na van egy segedpincer gyerek. Az Ali. Rendes srac mar regota itt van. Nagyon furcsa srac. Ranezel a fejere es azt latod, hogy mindjart meggyilkol. Semmi becsuletesseget nem latsz a szemeben csak a csibeszseget, meg a sunyisagot. De! Tenyleg soha semmi gond nem volt vele. Naszoval a lenyeg, hogy osszebalhezott egy somelier gyerekkel azmeg majdnem legyilkolta egy kessel, szerencsere egyiknek sem lett semmi baja. De ma mindketto hazament, a somelier gyerek meg mar bortonben csucsul. Ebben az a szomoru, hogy az Ali semmi balhet nem akart a srac kotott bele es megis mennie kell neki is. Ilyenkor ha barmi balhe van itt a hajon NO MERCY mindket gyerek azonnal megy haza, minden kerdes nelkul.

Na puszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://fepe.blog.hu/api/trackback/id/tr712668263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ferancz.gina 2011.02.17. 18:19:18

Szia Petyka!
Örülök, hogy jól érzed magad, és nagyon megnyugtató volt, hogy tudtunk beszélni. Vigyázz magadra, jól nézz meg mindent, csinálj sok-sok képet...
Sok puszi, és ölelés!!!

Kata51 2011.02.18. 06:07:56

Szia Peti!
Remelem emlekszel ram, regebben Vacon laktunk! Most Aucklandbe koltoztunk. Olvastam, hogy nem messze vagy:-) Uj Zelandon is leszel?
Udv: Kata51
süti beállítások módosítása