Lassan Indulok!

2011.01.10. 22:47

Sziasztok!

Na, eloszor is az uj olvasoknak elmondanam, hogy ez a blog a feranczpeter.blogspot.com folytatasa. A regi olvasoknak meg azt tudom mondani, hogy ez a regi blogom folytatasa.

Masodszor pedig tudom, hogy az elozo blogomat egy kicsit elnagyolva szerkeztettem, es a vegen a kezdetleges lendulet elfogyott de ez most valtozni fog! A vegen mar nem birtam befejezni az elozot, de vegul is nem is kellett, hisz ez nem egy konyv vagy valami hasonlo... A lenyeg, tisztelem az olvasoimat es ezert ugy dontottem, ez a blog jobb lesz a masiknal!

Harmadszor: Talan nem lesz olyan izgalmas mint az elso volt, de minden erommel azon leszek, hogy azza tegyem! Valoszinu a masodik szerzodesem nekem sem lesz olyan erdekes, hisz mar eleg jol ismerem a hajot, az embereket, az ettermeket, az eletet es a munkat is.

Egy szoval azoknak az olvasoknak akikkel nem beszeltem szemelyesen IGEN! Visszamegyek! Tehat megkezdem a masodik szerzodesem a Queen Mary 2-n. Ugyan abba a pozicioba hivtak vissza sajnos, de azon leszek, hogy ezen is valtoztassak minnel hamarabb. A World Cruise azaz a vilagkoruli utra megyek vissza, ami a szerzodesem 2/3-at fogja kitolteni. Vegre uj helyekre megyunk, remelem ezert ezzel ilgalmasabb lesz.

Kicsit be vagyok zsongva. Szerdan indul a gepem 13.10 kor Amsterdammon keresztul New York-ba. Megprobaltam mindenkitol elkoszonni ithon, ha valakit kihagytam volna, akkor bocs es Szia :) Furcsa erzes ez az egesz, amikor kint vagy a hajon haza vagysz, amikor meg itthon vagy, akkor meg oda... Nehez ugy. Ha a szarazfoldon, vagy itthon dolgozol mindig van egy megszokott barati korod, munkatarsaid akikkel beszelsz, szorakozol azaz toltod az idot. Ez kint is megvan, de ha hazajossz, az a tarsasag ott marad, igy itthon a hetkoznapokban unatkozol... Persze lehet talalkozgatni regi ismerosokkel, csaladtagokkal, de minden regi baratod dolgozik, elkoltozott, meghazasodott, stb. Szoval, ha nem ernek ra, mert mondjuk dolgoznak, ott ahol azelott te is dolgoztal es most nem. Kiszakadtal azokbol az egyutt toltott orakbol es elkezdessz unatkozni, gondolkozni es rajossz, hogy az az illego billego csonak a rajta elo emberekkel az eleted egy jo nagy reszet kepezik. Hat (itt most sokan megjegyzik: "hattal nem kezdunk mondatot") ilyen ez a popszakma :)

Valoszinu legkozelebb a hajorol irok nektek. Addig is legyetek jok!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://fepe.blog.hu/api/trackback/id/tr372575470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása